Hovawart Klub

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Magyarországi Hovawart Ebtenyesztők Országos Egyesületének Hivatalos Honlapja
Címlap Klub-Info

Klub-Info

E-mail Nyomtatás PDF

a MEOESZ / FCI és IHF tagja

Hovawart fajtagondozó szervezet

Vezetőség

Elnök: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. 06-30/816-1918
Ügyvezető Elnök: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. 06-20/335-5248
Tenyésztési bizottság: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Farkas Andrea, Ladányi Zsuzsanna, Milanovich János
Rendezvény szervező: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Számvevő és felügyelő bizottság: Dr. Törőcsik Gábor, Békési Dóra, Taksz Ildikó

Egyesület posta címe: 1037 Budapest, Gölöncsér utca 60

A tenyésztési bizottság email címe: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Beléphet Egyesületünkbe a lent található Belépési Nyilatkozat kitöltésével, az éves tagdíj befizetésével. Üj belépőknek 12000 Ft + 3000 Ft belépési díj, mely az adott évre MEOESZ tagdíjként is érvényes Szövetségi kártyával. A tagdíj hosszabbítás a tagoknak 12000 FT. A Szövetségi kártyát a befizetés után küldjük. A kitöltött adatlapokat postán a 1037 Budapest, Gölöncsér utca 60 címre vagy emailen kérjük elküldeni.

A tag a Belépési Nyilatkozat kitöltésével és a tagdíj befizetésével kötelezi magát, hogy Egyesületünk Alapszabályát és egyéb Szabályzatait elfogadja, Tenyésztési Szabályzatát magára nézve kötelezőnek tartja.

számlaszám: 73600149-10000513 MBH BANK

Szabályzatok

Nyilatkozatok, tájékoztatók

Adatlapok

Alábbi adatlapok kattintásra űrlap formátumban megnyílnak. Ezután lehetőség van számítógéppel történő kitöltésükre, majd elmentett fájlként emailben, ill. kinyomtatva postán történő beküldésükre. Kérjük a tagságot, határidőre és pontosan töltse ki a megfelelő adatlapokat, ezek hiányában nyilvántartásba venni, honlapunkon megjelentetni,a tenyésztési munkát értékelni nem, ill. csak nehezen áll módunkban.
Köszönjük az együttműködést! email címe: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Közgyűlési emlékeztetők

2016.03.05. Közgyűlési meghívó